Scroll Top

Пакетићи радости за београдске малишане

paketi-i-radosti-za-beogradske-malish
Сличне теме

Уз подршку компаније Пертини, Фондација „Дајана Пауновић“ и Верско добротворно старатељство из Београда доделили су стотину пакетића радости малишанима из вишедетних социјално угрожених породица са подручја Града Београда.

У жељи да сва деца празник Христовог васкрсења дочекају у радости, на иницијативу Фондације „Дајана Пауновић“, компанија Пертини је донирала стотину пакетића са едукативним играчкама које су прилагођене деци различитих узраста и полова.-Задовољство нам је да видимо весела лица и најчистије дечије осмехе ових малишана који заслужују да празнике проведу у радости и безбрижности као и сва друга деца. Желим да поручим да ћемо увек бити ту за сву ову децу и њихове родитеље и да нагласим да је наша обавеза да свој деци омогућимо да дарове и таленте које им је Господ подарио, развијају слободно и без спутавања. Само срећна и задовољна деца постаће једног дана стабилни и одговорни људи који ће бити стуб нашег друштва и наше нације, поручила је Дајана Пауновић оснивачица Фондације која носи њено име.

Представница Пертинија Дуња Бибић поручила је да су приоритет и друштвена одговорност те компаније да буду увек уз малишане и да доприносе њиховом свестраном развоју.

– Mи се увек радо одазивамо оваквим акцијама и задовољство нам је што смо данас овде и учествујемо у радости заједничке прославе предстојећих празника“, поручила је она.

Деца из вишедетних породица које сарађују и развијају се под духовним окриљем Верског добротворног старатељства, представила су гостима своје богате глумачке, литерарне и музичке таленте.

Додели поклона малишанима присуствовали су представници Верског добротворног старатељства, потпредседник ГО Стари Град Александар Тодоровић и Марко Матић председник УО Фондација „Дајана Пауновић“.

Фото: Фондација ДП/Урош Пауновић

Додај коментар: