Scroll Top

Потписан спонзорски уговор између Шаховског савеза Србије и Енергетике Јужна Бачка

potpisan-sponzorski-ugovor-izme-u-sha
Сличне теме

Јуче је потписан спонзорски уговор од огромног значаја за српски шах, између Шаховског савеза Србије и Енергетике Јужна Бачка, којим је успостављена дугорочна сарадња.

Уговор је потписан између председника савеза, господина Драгана Лазића и власника реномиране компаније, господина Драгољуба Збиљића, заједно са специјалним саветником за међународну сарадњу и спонзорски пул Маријаном Стричевићем.

Овим уговором се српском шаху обезбеђује повратак на пут славе, који му и припада.

Овај леп и значајан догађај су пратили и медијски спонзори Шаховског савеза Србије, Часопис Борба и ALO MEDIA SYSTEM.

Том приликом се Драган Лазић, који је заједно са новим руководством савеза већ направио видне резултате, захвалио власнику компаније Енергетика Јужна Бачка речима:

– Велико ми је задовољство што је Шаховски савез Србије добио још једног великог спонзора. Захвалио бих се господину Збиљићу и његовој компанији која нам је изашла у сусрет. Убеђен сам да ћемо оправдати поверење. Пут ка успеху, којим смо кренули пре шест месеци, води тако што у читаву причу укључујемо најбоље и успешне, а таква је фирма Енерготехника Јужна Бачка, свакако. Савезу тек предстоји мукотрпан рад, ово је још увек почетак нашег зацртаног циља. Слободно могу да поручим свим шахистима, да су пред нама осмех и перспектива. Спремно је још неколико великих уговора…

Такође је нагласио и следеће:

– Шаховски савез Србије има јако богат програм ове године који је изненађујућ и за шаховску јавност. Зашто је то тако? Једноставно је, зато што имамо велику подршку људи какав је господин Збиљић и хвала Богу па је таквих све више. Већ сада можемо да закључимо да је тренутни програм неупоредив са оним који је остао иза нас претходних година.

Власник Енерготехнике Јужна Бачка Драгољуб Збиљић, који је од раније добро познат у свету спорта као сарадник и спонзор како у одбојци, кошарци, фудбалу, па све до параолимпијске репрезентације и стонотенисера.

– Ја бих да се у име компаније захвалим на позиву председнику Лазићу и господину Стричевићу. Заиста ми је драго да смо ушли у тим Шаховског савеза и сигуран сам да ћемо доказати да можемо заједно да направимо велике резултате. Енерготехника Јужна Бачка је широко распрострањена у спорту. Најпрепознатљивији смо у одбојци, где доказујемо високу класу. Помажемо велики број клубова и у кошарци, као и у фудбалу. Поред тога смо генерални спонзор параолимпијске репрезентације Србије и стонотенисера “Спин”. Драго ми је да је Савез, са Драганом Лазићем на челу, препознао да можемо да будемо део озбиљне и велике приче – рекао је Драгољуб Збиљић.

Присутнима се обратио и Специјални саветник за међународну сарадњу и спонзорски пул Шаховског савеза Маријан Стричевић:

– Велика нам је част да је Енерготенхника Јужна Бачка ступила са нама у дугорочне односе што само по себи доказује да је сјајна на пољу бизниса, али поред тога води рачуна и о својим социјалним обавезама. Осим одбојкашког, ми смо још један Савез који са њима сарађује. Овај уговор ће бити за све нас велика обавеза, али желим да свим младим играчима поручим да је са оваквим спонзорима будућност нашег шаха у сигурним рукама

Додај коментар: