Scroll Top

Повратак Панчево филм фестивала: ПАФФ од 19. до 21. јануара на више локација

povratak-pancevo-film-festivala-paff-od-19-do-21-januara-na-vise-lokacija
Сличне теме

Након четворогодишње паузе, на неколико локација у Панчеву, од 19. до 21. јануара, биће одржан Панчево филм фестивал

Фестивал ће у петак, 19. јануара у Дворани Културног центра Панчева отворити филм румунског редитеља Радуа Жудеа – Не очекујте превише од краја света.

Поред филмских остварења, публика ће пре пројекција имати прилике да погледа и музичке спотове алтернативних музичких састава које су режирали млади филмски редитељи, као и да учествује у разноврсном пратећем, едукативном и музичком програму.

Фестивал ће бити реализован на неколико локација у граду – у просторијама Културног центра Панчево, Штаб Погону и Трећем простору. Улаз на све програме је бесплатан.

Током три дана фестивала биће приказано још пет дугометражних остварења и то: Призван и позван, Екскурзија, Зло не постоји, Лост Цоунтрy и Диско играч. Током другог и трећег дана фестивала биће приказани краткометражни филмови младих аутора и ауторки, а као још један битан сегмент овогодишњег програма истиче се и програм намењен средњошколцима, Млади жири.

ПАФФ ове године има и богат пратећи програм, па ће посетиоци бити у прилици да учествују на радионицама, присуствују филмској шетњи градом Панчевом и да уживају у богатом музичком програму.

Фото: Промо

Додај коментар: