Scroll Top

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА РАДИОНИЦАМА ФЕСТИВАЛА СТРИПОЛИС

poziv-za-uchesh-e-na-radionitsama-festiv
Сличне теме

У оквиру 13.  фестивала „Стриполис“ који ће се одржати од 15. до 17. септембра у Културном центру Зрењанина, који је и организатор догађаја, одржаће се и две радионице: „Стрип лабораторија“ и „Анимација у твом телефону“. Прву радионицу  ће водити познати уметник и стрип цртач Слободан Ковачевић а  другу  радионицу  реализоваће студио  „Дом анимације“. Позивају се заинтересовани суграђани и суграђанке, свих генерација, да се пријаве за учешће до 14. септембра, број полазника је ограничен.

 “СТРИП ЛАБОРАТОРИЈА”

Кроз презентовање својих радова (сценарија, цртежа, стрипова, илустрација…) учесници имају прилику да поставе питања, дискутују, добију савете из “струке” и  пронађу “лек” за своје проблеме везане за процес креирања стрипова. Радионицу ће водити познати уметник и стрип цртач Слободан Ковачевић.

 “АНИМАЦИЈА У ТВОМ ТЕЛЕФОНУ”    

Подухват  је инспирисан  крилатицом “Боље да се деца играју филма, него филм децом”. Овом приликом полазници ће се уз помоћ свог мобилног телефона и бесплатне апликације “Стоп Мотион Студио”, упустити у магију стоп-трик анимације и оживети своје цртеже или радове од пластелина. Радионицу води Студио „Дом анимације“. 

Радионице  су заказане за петак и суботу, 16. и 17. септембар са почетком у 12 часова у Културном  центра Зрењанина.

Фото: Промо

Додај коментар: