Scroll Top

ПРЕДСТАВА О АНАЛИЗИ ВЛАСТИТИХ ПРИНЦИПА И ПРИОРИТЕТА ИЗВЕДЕНА У АКАДЕМИЈИ 28

predstava-o-analizi-vlastitih-printsi
Сличне теме

У Академији 28 синоћ је премијерно изведена представа “Жена у животу једног мушкарца”, ауторке Јелене Говедарице.

Савремени живот представљен на један специфичан начин играо је ансамбл од 25 учесника. Главне улоге тумачили су Јелена Говедарица у улози Ленке, која је сирота мала богаташица са искључивим и хировитим карактером. Драгана Вујић у улози Драгиње која пристаје на другарство и пролази са Ленком животне перипетије од школске клупе до старачког дома.

Андрија Јоргић је био у улози судије који се суочава са специфичним случајем у својој каријери, где долази у ситуацију да избаци људе из суднице. Гоца Драгишић у улози тетке која се удавала 8 пута је глас разума Ленкин, а уствари је материјалистички настројена.Нела Бијанић се одлично снашла у улози јетрве која не успева доћи на свадбу скупа са Јасном Ђокић, јер им је снајка дала погрешну адресу.

Уводну реч и програм представе водила је Теа Момчиловић (ТВ КЦН).

Животне приче представљене кроз важне животне моменте и односе, кроз другарство, свадбу, развод, старачки дом. Представљање разних карактера и њихов сукоб. Ко остаје сам, ко живи брачни живот, а ко се среће у старачком дому и можда тада добија одговоре- где су га довели његови поступци.

Кроз исфингирали светски избор за мис, али и матурско вече, публика је видела моду која је верна пратиља глуми као и балетски студио “Adagio” који је својим перформансом презентовао одређене догађаје и дешавања у животима главних јунакиња Драгиње и Ленке.

Музичке нумере такође казују одређени период који јунакиње преживљавају и кроз њих су прошле Тамара Драгић, која је била жена друга, Јасна Ђокић која је певала свадбену песму , Оља Карлеуша која је улогу матичарке у једном тренутку заменила песмом “Мамин сине” јер су Ленка и Марио ступили у брак.Остале улоге играли су: Дејана Кљајић, Сања Ћулибрк, Гоца Ђорђевић, Сања Стојановић, Оливера Аџић, Милена Василев, Ивана Маленко, Љиљана Несковић Булатовић, Горана Гачић,  Милос Белић.

Фото: ЈГ

Додај коментар: