Scroll Top

Премијера новогодишње представе

premijera-novogodishne-predstave
Сличне теме

У пуној сали зајечарског позоришта, вечерас је одиграна премијера представе за децу НОВОГОДИШЊА ШКОЛА ЗА КЛОВНОВЕ Тоде Николетића у режији Фуада Табучића. Аутор музике је Богдан Димитријевић, а костимограф и сценограф је Мирјана Минић.

Најмлађа публика и њихови пратиоци уживали су у овој интерактивној представи, забављајући се уз зајечарске глумце које су често награђивали смехом и аплаузом.

Играју: Александра Манасијевић. Фуад Табучић и Деда Мраз лично – Габријел Бећаревић Тото и Тати, два невероватна кловна, спретна, вешта и пуна знања о кловновским враголијама никако не могу да покажу своје вештине јер се стално свађају и нервирају један другог око тога кога Деда Мраз више воли и коме ће помоћи у извођењу представе.

Под притиском околности и чињенице да су они у ствари веома добри, уз помоћ публике кловнови успевају да изведу свој шоу. Уз низ догодовштина, ту долази Деда Мраз који увеличава читав догађај. Представа носи поруку да сујета, љубомора и мржња не носе ништа продуктивно у себи и да се, уз мало добре воље, све то може лако превазићи.

Фото: Промо

Додај коментар: