Scroll Top

Премијера представе ,,Успавана лепотица“ за 47. рођендан Позоришта Пуж

premijera-predstave-uspavana-lepotica-za-47-rodjendan-pozorista-puz
Сличне теме

Позориште ПУЖ почело је са пробама нове представе ,,УСПАВАНА ЛЕПОТИЦА“ која ће премијеру имати 13-14 априла, на 47. рођендан овог култног дечијег позоришта

Принцеза Ружица (балерина Ана Радошевић) убола се на зачарано вретено и заспала. С њом је заспао и читав двор, осим краља Бранка који пати од несанице.

У решавању сукоба с неваљалом вилом Виленом (Исидора Минић) помаже му дечији хор малих вилењака (Пужев хор ,,Пужеви Пужићи“) и велики вилењак, Весели Вили (Милош Лаловић), како би Принц (балетски играч Никола Раденковић) могао да буде са својом Ружицом.

У Бранковој верзији ове чувене бајке, деца ће имати прилику да виде пар балетских играча. чују музичке класике – Чајковског, Дворжака, Сен Санса…

Премијера је заказана за рођендан Позоришта Пуж, (викенд 13 и 14 април) а ауторску екипу чине: Бранко Коцкица, (као Краљ. али и аутор комада) Исидора Минић, Милош Лаловић, Ана Радошевић, Никола Раденковић, хор Пужићи. Режију Слободанке Цаце Алексић обнавља позориште. Кореограф је Јелена Арсић, костимограф Снежана Шимић, а сценограф Александар Вељановић.

Фото: Промо

Додај коментар: