Scroll Top

Прва спорт бизнис конференција у Србији

prva-sport-biznis-konferencija-u-srbiji
Сличне теме

У склопу Пелтон конференције додељују се награде за најбоље приче у области маркетинга у спорту

Београд постаје центар бизниса у спорту кроз изградњу платформе инспирације, знања и умрежавања у области бизниса и спорта. Peloton sport business conference  одржава се први пут 14. децембра 2023. у хотелу Hyatt Regency Belgrade и угостиће светске предаваче!

Агенција СпортИТ – Спорт Маркетинг & Манаџемент организује прву регионалну конференцију која окупља професионалце у спорт бизнису, маркетингу и спонзорствима и додељује награде најбољим кампањама у спорту.

Догађај кроз умрежавање и обраду тема као што су: студије случаја, дискусије и дубински 1:1 интервјуи ставља фокус на стратегију, бизнис развој, инвестиције, спонзорства, изградњу брендова, дигиталну комуникацију, иновације, спортстех, медије и ангажовање навијача.

Међу панелистима наћи ће се велика имена српског спорта, као што су Милица Ђуричић и Александар Кукољ, а специјално гостовање најавио је директор маркетинга НБА за Европу и Блиски исток, Сергио Фриеде Бобадилла.

Иницијатор и програмски директор Пелотон-а, Верољуб Змијанац, објашњава зашто је овакав догађај неопходан региону:

-Ми у региону у области спорта имамо велике спортске приче, али нас наше социјалистичко наслеђе спречава да се брже прилагодимо променама које долазе. Шанса да се ускочи у овај ток више није само прилика, већ неминовност за све који мисле да остану у индустрији у наредних десет година. Верујем да је задатак свих нас да будемо део светских трендова, учити и градити економију спорта на бази знања. Позивам вас да се прикључите конференцији и да сви заједно стварамо место победе бизниса и спорта.

Након предавања, панела и радионица, биће проглашени добитници награде Пелотон Ањардс, и то у три области: Најбољи спортски догађај, Најбоље спонзорство и Најбоља кампања која се ослања на спорт. За награду могу да се кандидују власници спортских права, агенције, брендови и компаније које праве успешне бизнисе и спроводе учинковите маркетинг кампање у спорту.

Према речима Тијане Попадић, директорке СпортИТ-а, награде у спорту нису прилика само за најбоље спортисте, већ за цео екосистем.

-Професионализација једне области подразумева да сви признамо да немамо сва знања и будемо обрадовани чињеницом колико можемо да научимо и напредујемо. Градећи спортске брендове, бизнисе и спонзорства видели смо колико једни другима можемо да помогнемо и желимо да окупимо све раднике у спорту и дамо им прилику и простор да се умреже, науче нове ствари, инспиришу се, а најбоље да наградимо,” додаје Попадић..

Двојезичној конференцији присуствоваће ограничен број учесника, а улазнице се могу наћи на сајту њњњ.пелотон.даy

Више на: хттпс://пелотон.даy/

Фото: Промо

Додај коментар: