Scroll Top

Рок Симфонија на сцени “Стаменковић”

rok-simfonija-na-sceni-stamenkovic
Сличне теме

Група уметника које чине Сораби бенд у проширеном саставу са гудачким оркестром и учесницима прве сезоне Првог бенда Србије, организују извођење Рок Симфоније 24. фебруара на сцени “Стаменковић”, Центра за културу “Влада Дивљан”.

Концерт је организован како би сакупили средства за лечење Лазара Живановића, коме је прошле године дијаностикован тумор на мозгу.

Неопходно је да Лазар што пре настави лечење на клиници у иностранству где му предлажу још једна хируршку интервенцију и примену персонализованих терапија иновативним лековима и вакцинама. Зато, помозимо Лазару да из ове борбе изађе као победник!

Наступиће дванаест вокалних солиста: Ања Вучковић, Милица Чолић, Лена Тодосијевић, Софија Гајдобрански, Катарина Нешић, Стефан Радић, Валентина Савовић, Невена Мирчић, Ирма Серјанић, Немања Стојшић, Милена Алексић и Јелена Алексић.

Програм ће обухватити ауторску музику Сораби бенда, композитора Биљане Слијепчевић, као и ауторске песме учесника ПБС. Све аранжмане за извођење са оркестром приредила је Биљана Слијепчевић.

Улаз на концерт је слободан, а биће постављене донаторске кутије.

Сва прикупљена средства биће донирана породици Живановић.

Организацију концерта су помогли Београдска општина Палилула, Председник општине Мирослав Ивановић, као и Центар за културу “Влада Дивљан”.

Додај коментар: