Scroll Top

Рок симфонија „Simply the best“

rok-simfonija-simply-the-best
Сличне теме

Рок симфонија „Simply the best“, посвећена краљици рока Тини Тарнер, 01. фебруара у МТСдворани

„Simply the best“ рок симфонија посвећена краљици рокенрола и музичкој икони Тини Тарнер, биће изведена 01. фебруара у мтс Дворани.

Премијерно извођење у Зрењанину, када су Зрењанинска филхармонија, бенд и солисти свирали антологијске рок песме, показало је да у Србији и региону људи воле и поштују лик и дело Тине Тарнер , али и спој жестине рока и префињености оркестра.

„Краљица рока“ оставила је неизбрисив траг у свету музике, забаве и културе. Неисцрпна је инспирација многима, а њен значај осећа се и у генерацијама које долазе. Њени хитови као што су „Proud Mary“, „What’s Love got to do with It“, „Simply the best“, и многи други, постали су класици.

Рок симфонија „Simply the best“ првенствено је посвећена њој, Тини Тарнер, која је инспирисала и Зрењанинску филхармонију. Посетиоци ће имати прилике да чују неке од њених најутицајнијих и најпознатијих песама, али и нумере музичара који су деловали у сличном периоду кад и она.

Велики задатак да „уђе у њене ципеле“ поверен је солистикињи Јулијани Винцан, док ће Александар Бојовић извести песме бендова као што су „Gun’s and roses“, „Deep purple“, „AC/DC“, али и чувене дуете који су обележили Тинину светску каријеру. Диригент је Микица Јевтић.

Карте су у продаји на MTSDVORANA.RS и на благајни МТС дворане.

Фото: Промо
Фото: Борбина архива

Додај коментар: