Scroll Top

Сораби бенд отвара Барф 12 – Београдски Рок Фестивал

sorabi-bend-otvora-barf-12-beogradski-rok-festival
Сличне теме

Финале у Дому Омладине Београда са наградама вредним Борбе

Сораби Бенд, из Београда, има част да отвори Барф 12, престижни београдски рок фестивал. Ово годишње музичко окупљање, које траје више од једне деценије организује Удружење Рок Музичара Србије, а у финалу ће окупити 11 талентираних бендова.

Биљана Слијепчевић, композитор и фронтмен Сораби бенда, припремила је три нумере за ову прилику. Песму “Безнађе” извешће она, док ће Софија Гајдобрански певати нумеру “Пут,” а маестрална Милица Чолић ће интерпретирати песму “Зрак.”

Велико финале фестивала одржаће се у Дому Омладине Београда, у сали Американа, 26. новембра. Узбудљива борба за престижне награде је загарантована!

Удружење Рок Музичара Србије се побринуло да у сарадњи с партнерима и пријатељима фестивала обезбеди вредне награде за победнике и учеснике Барфа 12.

Прва награда: 80.000,00 динара од стране СОКОЈ за најбољи ауторски бенд, наступ на Бунт рок фестивалу 2024. године, и снимање и дигитално издање сингла.

Друга награда: 50.000,00 динара од стране организације ПИ за најбоље извођење.

Трећа награда (награда публике): Снимање сингла у музичком студију МАШИНА 23 и директни пласман на Зајечарску Гитаријаду 2024. године, додељује УРМУС, ОФПС и музички студио МАШИНА 23.

Сви љубитељи рок музике су позвани да присуствују великом финалу Барфа 12, 26. новембра 2023. године, с почетком у 18:30 часова.

Фото: Приватна архива

Додај коментар: