Scroll Top

Свечана премијера филма ,,Индиго кристал“

svecana-premijera-filma-indigo-kristal
Сличне теме
Свечана премијера новог домаћег филма ,,Индиго Кристал” биће одржана у уторак 7. марта од 21:00 час у Cineplexx Галерија Београд биоскопу.
Гостима биоскопа представиће се део ауторске и глумачке екипе филма након пројекције. Улазнице су у продаји на благајни Cineplexx Галерија Београд биоскопа и путем апликације CineplexxRS.
Прича је смештена у четири дана и прати Вука, тридесетогодишњег повратника из затвора који, гоњен самоубиством најбољег друга, покушава да спасе његовог млађег брата на вече годишњице самоубиства. Поучен искуством, Вук почиње свој пут асимилације у друштво успутно покушавајући да сазна због чега је пуштен две године раније…
Комплексан, али веома савремен текст написао је редитељ Лука Михаиловић, а главне улоге поверене су Миодрагу Радоњићу, Нини Јанковић и Денису Мурићу.
У осталим улогама гледаћемо и Милоша Петровића Тројпеца, Милоша Ђуровића, Матеју Поповића, Горицу Поповић и Милана Чучиловића, а као специјални гости на филму се појављују и фронтмени групе Црни церак – Реља Деспотовић и Ђорђе Бибић, који су уједно урадили у музику за овај филм.

Додај коментар: