Scroll Top

СВЕЧАНА ДОДЕЛА НАГРАДА 17. ДЕЧЈЕГ ПОЗОРИШНОГ ФЕСТИВАЛА „ПОЗОРИШТЕ ЗВЕЗДАРИШТЕ“

svechana-dodela-nagrada-17-dechjeg-pozori
Сличне теме

У петак 27. маја 2022. у 16 часова на великој сцени Театра „Вук“ биће свечано додељене награде 17. Дечјег позоришног фестивала „Позориште Звездариште“.

Од 9 представа за децу и младе из Србије, Босне и Херцеговине и Хрватске о најбољима у више категорија одлучиваће чак два жирија.

О првом, другом и трећем месту жирираће дечји жири, 13 дечака и девојчица узраста од 8 до 12 година, који су шеста генерација малих позоришних експерата, едукативног програма за развој дечје позоришне публике који воде за децу и младе позоришни професионалци.

Стручни жири 17. Дечјег позоришног фестивала Позориште Звездариште, у саставу: Миран Хајош, позоришни продуцент, Оливера Викторовић Ђурашковић, глумица и професор глуме и Тијана Грумић, драмска списатељица и драматуршкиња, доделиће И новачне награде у више категорија:

Специјалну награду добија представа за категорију коју предложи жири (музика, сценогафија, костим, дизајн представе, колективна игра)

Награду за креацију/анимацију лутака , Награду за глумца фестивала , Награду за глумицу фестивал,  Награду за најбољи текст, Награду за режију представе и  гранд прих фестивала.  

Сви посетиоци су добродошли на свечану доделу награда 17. Дечјег позоришног фестивала “Позориште Звездариште”, којим се уједно фестивал и затвара у веселој атмосфери “Звездаришта” уз дружење са децом, жиријем, гостима на коктелу у Театру “Вук”.

Фото: Промо

Додај коментар: