Scroll Top

LET’S MIX IT- КОНКУРС ЗА НЕАФИРМИСАНЕ МУЗИЧКЕ ТАЛЕНТЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ МУЗИКЕ

lets-mix-it-konkurs-za-neafirmisane-muzichke-t
Сличне теме

Конкурс за неафирмисане музичке таленте електронске музичке сцене је почео и траје до 30. маја. Након неколико успешних пројекта, када је локална сцена открила многе нове извођаче, Let’s Mix It тим спрема треће издање Let’s mix it такмичење, са циљем да младе наде ектронске музичке индустрије наставе да се развијају уз квалитетну подршку стручног тима и програмске шеме у оквиру ЛМИ Академије.

Победник овогидишњег такмичења осваја престижну награду, одласком на највећу светску конференцију електронске музике Amsterdam Dance Event.

Полуфиналисти ће имати ту част да наступају на фестивалу Let’s Mix It, који ће се одржати 24. и 25. јуна у Барутани. На самом фестивалу имаћете прилику да чујете, реномирана имена електронске музичке сцене, европску техно легенду , DJ-а и продуцента FUNK D’VOID of (Soma/ Outpost UK), ново лице њујоршке техно индустрије, DJ и продуцент Desna (Frequency Music), познатија по јединственом техно звуку,  инспирисан широким спектром електронске продукције.

Ове године заинтересовани се могу пријавити са својим DJ или Live setom, искључиво у видео формату до 30. маја, путем формулара на нашем сајту.      

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCfSPPmYn5fKF_Hoh9-y-DAti109jJMBv-1472A8Kn1QcCDA/viewform

Услови за пријаву:

Потребно је да на свом YouTube каналу, у видео формату, поставите микс у трајању од 30 минута, на којем се визуелно виде техничке способности миксања, такође, да оставите линк ка аудио формату у опису видеа.

Назив микса мора да садржи име извођац̌а уз испис “Let’s Mix It”, уз коришц́ење hashag #LetsmixitTakmicenje.

Осим спремљеног микса, потребно је попунити формулар који се налази на линку.

Најбољи кандидати, са највише гласова публике и стручног жирија, улазе у полуфинале такмицчења, након ц̌ега се даље, наступом уживо, боре за улазак у финале и победу. Приликом гласања, оцењује се комплетна презентација сваког од извођача (музика, фотографије, биографија, видео формати, способности миксања)

Победници такмичења имаће прилику да наступе раме уз раме са светским звездама DJ сцене и бројним локалним извођачима, у оквиру догађаја које организују једни од водећих промотера домаће електронске сцене, а то укљуц̌ује београдске, регионалне фестивале и клубове, као и много других догађаја који се дешавају у нашој престоници.

Победнике уласком у локалну електронску индустрију, осим наступа, очекују и многобројне активности: DJ Академија, продукција (Аbleton Live), DJ курс, Аналог DJ (миксање на грамофонима).

Додај коментар: