Scroll Top

Тематски панел о несталој деци

tematski-panel-o-nestaloj-deci
Сличне теме

Тематски панел о несталој деци биће организован 31. августа од 18.30 часова у CineStar биоскопу у Новом Саду (БИГ), након чега ће премијерно бити приказан филм Звук слободе (Sound of Freedom )

На панелу учествују Игор Јурић, председник Центра за несталу и злостављану децу и Ружица Радовић, координаторка Непатроле и психолог.

Филм “Звук слободе” се заснива на фасцинантној истинитој причи која открива суровост трговине децом.

Циљ овог остварења је да осветли глобални покрет за окончање трговине малолетницима путем његове успешне дистрибуције широм света.

“Звук слободе”, продуциран од стране компаније Angel Studios, постао је озбиљан конкурент великим холивудским блокбастерима у америчким биоскопима.

Филм је до сада зарадио више од 180 милиона долара и освојио публику широм Америке, постепено освајајући светске биоскопе.

Од 31. августа филм је на редовном репертоару CineStar биоскопа.

У филму “Звук слободе”, федерални агент спашава дечака од трговаца људима, али његова сестра остаје заробљена.

Агент се упушта у опасну мисију, ризикујући сопствени живот како би је ослободио од страшне судбине.

Главну улогу у филму тумачи познати глумац Јим Цавиезел (познат по улози Исуса Христа у филму “Пасија”), а филм је режирао Алејандро Монтеверде.

“Верујем да као друштво морамо бити свесни страхота трговине децом, и мој позив је био да искористимо моћ филмске уметности како бисмо унели светло, поезију и наду у ту најмрачнију страну људске природе – и све то упаковали у невероватну, светски промењујућу одисеју једног човека”, изјавио је редитељ филма Алејандро Монтеверде приликом премијере.

Више информација о филму “Звук слободе” и терминима пројекција може се видети на линку хттпс://њњњ.цинестарцинемас.рс/цинестар-рс/звук-слободе/8903

Фото: Blitz Film

Додај коментар: