Scroll Top

Трећа сезона концерата „Музиком кроз музеј”

treca-sezona-koncerata-muzikom-kroz-muzej
Сличне теме

Концерт виолиниста Кате Стојановић и Лазара Николића уз клавирску сарадњу Николе Зарингера

Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART” имају задовољство да Вас позову да у петак 21. априла у 20 часова присуствујете концерту виолиниста Кате Стојановић и Лазара Николића уз клавирску сарадњу Николе Зарингера, четрнаестом концерту у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”.

На програму су композиције Сезара Франка и Јоханеса Брамса, а поред њих, као већ препознатљива особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и композиција изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

Од друге сезоне циклус концерата „Музиком кроз музеј” је обогаћен и наступима музичких талената.

Након изванредних концерата младих уметника у претходној сезони, публика ће бити у прилици да се упозна и са даровитим вишеструко награђиваним младим музичким уметницима Катом Стојановић, Лазаром Николићем и Николом Зарингером.

                              Никола Зарингер

Због ограниченог броја места, заинтересовани грађани, који желе уживо да присуствују концерту, морају да резервишу место на телефон 064/ 858- 1296.

Резервације се примају сваког радног дана у периоду од 9 до 15 часова.

Цена карте износи 250 РСД.

Сви који нису у могућности да присуствују концерту или благовремено не резервишу место, биће у прилици да погледају концерт на јутјуб каналу Историјског музеја Србије већ у суботу 22. априла.

Такође, на јутјуб каналу Историјског музеја Србије се налазе и снимци свих претходних концерата циклуса „Музиком кроз музеј”.

Јавност ће бити благовремено обавештена о терминима, извођачима и програмима наредних концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”.

Додај коментар: