Scroll Top

„Трг дечије радости – Новогодишња чаролија“ уз медени и кловнове у Лесковцу

trg-decije-radosti-novogodisnja-carolija-uz-medeni-i-klovnove-u-leskovcu
Сличне теме
Naked - foto Vladimir Jević

Концерт у Дому омладине Београда 8. марта,биће нека врста рекапитулације богатог опуса,...

Ивана Петерс за православну Нову годину пева малишанима на лесковачком Централном тргу

У суботу 13-ог јанурара 2024.године,уочи доласка Српске нове године уместо традиционалне журке са познатим фолк-певачима српске естраде биће организовано дечије матине под именом “Трг дечије радости – Новогодишња чаролија”.

Лесковачким малишанима дечије песмице отпеваће Ивана Петерс бивша чланица групе “Негатив” и “Тап-011″. На више забавних пунктова на овоме тргу наступиће циркус-аниматори за децу из Новог Сада,два Деда Мраза и Мразице на штулама са забавним реквизитима,бројни жонглери и кловнови из суседне Северне Македоније. Биће ту и мађионичара,цртача портрета и цртача-шминкера са бојама по лицу… На позорници поред главне бине наступиће Нишко позориште лутака представом за децу”Црвенкапа”, као и други аниматори из суседног Ниша.

Ивана Петерс ће након ових догађања певати од 14 до 15 сати на овоиме тргу, где се очекује присусство око две хиљаде деце из више општина Јабланичког управног округа, са својим родитељима декама и бакама.
Организатор овог дружења је Туристичка организација града Лесковца – ТОЛ, уз свестарну помоћ локалне самоуправе.

“ТОЛ је плакатирао ову приредбу. Ми позивамо наше најмлађе суграђане да са својим ближњим дођу на трг да се уз чај дружимо и заједно у песми и игри кренемо у сусрет 2024.години”,речи су Небојше Коцића директора ТОЛ-а.

Текст и фото Тома Стевановић

Додај коментар: