Scroll Top

Уредница часописа Борба добитница je награде за најуспешнију жену 2022

urednitsa-chasopisa-chasopisa-borba-dob
Сличне теме

У Кристалној дворани хотела Hyatt Regency, 24. јуна  додељене су награде најуспешнијим пословним женама у различитим областима деловања. Награду дељује Фокус Медиа, под окриљем Привредне коморе Србије, а програм су водили Дијана Ђорђевић и Миша Ћирић.

У области уметности награду је примила Јелена Милошевић, вишеструко надарена уметница, сликарка, модна креаторка, дизајнерка, иконописац, која је препознатљива по сликаном стаклу чија се мала колекција налази у сталној поставци Галерије Народног музеја у Београду.

Због свог залагања и марљивог рада, једна од добитница Награде за најуспешнију жену 2022 је и Елена Стојановић, уредник часописа ,,Борба“.

– Желим да се захвалим у Еленино име али и име читаве редакције ,,Борба“ на овој веома подстицајној награди. Мени је припала та част да преузмем награду за ону најуспешнију међу нама, ону која нас свакодневно и храбро води инспиративним путем новинарског заната. И за крај имала бих да поручим да читате Борбу и слушате радио Фокус, навела је Милица Драшковић, новинар часописа ,,Борба“, приликом преузимања награде.

Међу добитницама нашле су се и модни дизајнер Сузана Перић, уредница информативног програма Пинк телевизије Александра Лучић, универзитетски професор Живанка Миладиновић Богавац, доктор стоматологије Ана Тешић…

Фокус радио је у намери да промовише женско предузетништво, као важан део стратегије еконоског и социјалног развоја у Србији покренуо годишње Business women награде.

Фото: Борба

Додај коментар: