Scroll Top

#1 мотивациони говорник долази на највећи форум иновација и технологија у југоисточној Европи

1-motivacioni-govornik-dolazi-na-najveci-forum-inovacija-i-tehnologija-u-jugoistocnoj-evropi
Сличне теме

SEE ITS ће наградити најиновативније и најстабилније компаније у области пословних услуга и технологија у региону

Изабрани #1 мотивациони говорник ван САД-а према Глобал Гуру рангирању – Jim Lawless, биће стручни гост највећег форума за иновације и технологије у југоисточној Европи, SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMIT.

Догађај ће се одржати 29. септембра у Софији и организује се од стране Удружења за иновације, пословне услуге и технологије (AIBEST) и Бугарског удружења стартапа (BESCCO).

Конференција ће се бавити најактуелнијим темама високотехнолошких услуга у региону и одржаће се под мотом “Југоисточна Европа – мотор раста”.

Jim Lawless је међународни предавач, препознатљив по својој енергији, хумору и дугорочном утицају који има на начин размишљања и деловања на своје слушаоце.

Својим мотивационим говорима инспирисао је преко милион људи на пет континената.

Оснивач је и извршни директор компаније Symmetry, која саветује глобалне лидере у различитим индустријама, како да успешно трансформишу своје компаније у агилније, сврсисходније и ефикасније организације.

Његов широк спектар клијената укључује компаније од Apple-а до Diageo-а, брзорастућих организација, као и олимпијске тимове.

Аутор је међународног бестселера „Укротити Тигрове“, дела које је на први поглед изгледало као „немогућа мисија“, али је личним примером показао да је могуће.

Jim је за само годину дана од првог сусрета са коњем, постао професионални јахач, што је резултирало губитком од 25 одсто телесне тежине.

У исто време, осам месеци је држао рекорд у роњењу на дах у историји Британије и постао први Британац који је пробио магичну границу од 100 метара. Оба спортска успеха постигао је без одсуства са свог редованог посла, како би показао да су пословне трансформације могуће без прекида рада за компаније.

The SEE Innovation, Technology and Sourcing Summit (SEE ITS Samit) окупиће лидере водећих технолошких компанија и стартапова у Бугарској и земљама југоисточне Европе.

На самиту ће се дискутовати о трендовима и прогнозама у развоју индустрије пословних услуга и технолошког сектора у контексту Индустрије 5.0, ESG принципа, сајбер сигурности и све софистициранијих алатки вештачке интелигенције, као и о улози које људи имају у тим процесима.

Форум ће такође бити платформа за размену искустава у области иновација и трансфера технологија у региону.

У оквиру догађаја биће представљен извештај о развоју високотехнолошке индустрије у југоисточној Европи по земљама и потенцијалу на сваком од тржишта.

Главни циљ конференције је подршка развоју пословног екосистема у југоисточној Европи и позиционирање региона као водеће дестинације за услуге високе вредности и раста.

На посебној церемонији биће додељене и Међународне SEE ITS награде, где ће се представити и најуспешније компаније у региону, примери добрих пракси у индустрији знања, проактивност локалних власти и међусобни односи између актера целокупног пословног екосистема који доприносе њеном развоју.

Награде ће бити додељене у 10 категорија – “Пословна трансформација године”, “Послодавац године”, “Најбољи пружалац пословних услуга”, “Технолошки стартап године”, “Иновација године”, “ИТ производ године”, “Најбоља друштвено одговорна иницијатива”, “Најбоље пословно-едукативно партнерство”, “Најбољи одрживи пројекат” и “ЕСГ лидер”.

Пријаве за учешће се могу попунити на сајту – https://seeitssummit.com/awards-2023.

 

Фото: Промо

 

Додај коментар: