Scroll Top

Београдска филхармонија организује концерте за бебе

beogradska-filharmonija-organizuje
Сличне теме

Концерти за бебе у Београдској филхармонији, најпопуларнији програми из области едукације, биће одржани од 1. до 4. новембра 2022, од 11.00 и 12.30. Већина термина је већ распродата, а наредни циклус је планиран за пролеће.

У петој сезони ових концерата на Студентском тргу 11, оркестар изводи сплет најлепших дечијих мелодија заједно са младим диригентом Михајлом Милетићем. Тако ће филхармоничари поново уводити клинце у чаробни свет музике и звук великог симфонијског оркестра на концертима у трајању од пола сата.

„Већ традиционално, хол Београдске филхармоније се претвара у паркинг за колица, а сала у музичку играоницу како би бебе најслободније уживале у музици. Оркестар је већ навикао на ‘гу-гу, га-га овације’, као и на другаре који имају солистичке или диригентске амбиције, па се тако попну до филхармичара и неретко им, између осталог, одвезују пертле“, саопштено је из Београдске филхармоније.

Током сезоне 22/23, Београдска филхармонија посвећује велику пажњу програмима за младе, па се поред концерата за бебе, децу предшколског узраста и млађе школарца, ускоро очекују и програми за тинејџере.

Фото Промо

Додај коментар: