Scroll Top

Бобан Ђуровић на челу општине Врњачка Бања

boban-djurovic-na-celu-opstine-vrnjacka-banja
Сличне теме

Досадашњем председнику општине Врњачка Бања, Бобану Ђуровићу, који је ову функцију обављао у претходна три мандата, односно од 2012. године, на данашњој Конститутивној седници Скупштине поверено је вођење Општине Врњачка Бања у још једном мандату

У свом експозеу, Ђуровић је захвалио свим одборницима и грађанима на указаној подршци и поверењу.

-У протеклим годинама, заједничким снагама смо успели да постигнемо значајне успехе који су Врњачку Бању учинили препознатљивом и конкурентном, не само у нашој земљи, већ и широм региона. Реализовали смо бројне пројекте који су унапредили инфраструктуру, образовање, културу и здравство… Све то не би било могуће без подршке грађана, нашег заједничког труда и визије коју делимо.

Снага наше заједнице лежи у нашем јединству и заједничком труду. Настојаћемо да обезбедимо још боље и квалитетније услове за живот свих грађана, привучемо нове инвестиције, отворимо нова радна места и подстичемо локално предузетништво. Подржаваћемо иновације и унапређиваћемо инфраструктуру. Општина Врњачка Бања је наша заједница, наш дом и наш понос. Заједничким напорима, уз међусобно поштовање и сарадњу, ствараћемо још боље услове за живот и рад, са циљем да сваки појединац у нашој општини осети бенефите нашег рада и залагања. Хвала свима на поверењу. Заједно настављамо даље, снажније и одлучније него икада – рекао је Ђуровић.

Фото: Петар Ђорђевић

Додај коментар: