Scroll Top

Дружење Пужевих другара

druzenje-puzevih-drugara
Сличне теме

Прошле суботе, 9.септембра у 12 часова је организовано прво дружење У Пужић на сокић за чланове Клуба Пужеви другари и Хора Пужићи

Децу смо замолили да нам улепшају простор хола Позоришта Пуж својим ликовним радовима на тему ”Моја омиљена Пужева представа”.

Сви су то учинили, а њихови родитељи фотографисали радове и послали нам електронском поштом, како би их дочекали када дођу на дружење.

Наравно, деца су нам донела и оригинале које су изложили у Пужевој галеријици.

Сви су то учинили, а њихови родитељи фотографисали радове и послали нам електронском поштом, како би их дочекали када дођу на дружење.

Наравно, деца су нам донела и оригинале које су изложили у Пужевој галеријици.Деци смо обезбедили сликарски прибор, па су уз сокиће и слаткише нацртали још радова и одмах их изложили.

У једном тренутку је Марко Стојановић (нови вд директора позоришта) повео децу на кратко пантомимско путовање кроз невидљиву пећину и друге просторе, па су деца након тога осликала мапу замишљене авантуре кроз коју су прошли.

За то време су родитељи послужени домаћом кафом, ратлуком и киселом водом, као што је и ред у свакој домаћинској кући.

Планирано је још оваквих дружења, као и низ различитих радионица које ће за тему имати представе Позоришта Пуж, а у којима ће се деца практично упознавати са различитим занимањима која учествују у стварању представа.

Сви који желе могу потпуно бесплатно да се учлане у Клуб ”Пужеви другари” и тако остваре и попусте на улазнице, добију поклоне, учествују у радионицама и дружењима, прослављају рођендане у Позоришту Пуж (…):

Фото: Позориште Пуж

Додај коментар: