Scroll Top

Хуманитарна акција Борбе: Будимо и ми некоме Деда Мраз

humanitarna-akcija-borbe-budimo-i-mi-nekome-deda-mraz
Сличне теме

У згради Борбе данас је одржана хуманитарна акција прикупљања новогодишњих пакетића за децу Прихватилишта града Београда.

Акцији су се одазвали многи пријатељи Борбе али и грађани, који су током дана достављали све оно што је најмлађима најпотребније, попут школског прибора, средстава за хигијену, одеће, као и слаткиша.

– Током читаве године организујемо разне хуманитарне акције, а за ову могу да кажем да је круна свих наших активности, истакао је директор Борбе Андрија Јоргић и додао да је нарочито поносан што су целу акцију осмислили и спровели најмлађи чланови редакције.

Наредне недеље сви пакетићи, као и додатна помоћ у виду средстава за хигијену и других потрепштина, стићи ће у Прихватилиште у коме борави 40 деце.Другу годину за редом, чланови редакције обрадоваће децу која бораве у овој установи, и провести дан дружећи се са њима.

-Провођење времена с њима је неописиво велика ствар. Дати пажњу онима којима су пажња и љубав све, који су одбачени од својих најближих, велика је ствар и буди у нама најлепша осећања, рекао је Јоргић

Свако ко је допринео прикупљању пакетића имао је прилику и да напише честитку малишанима, а приликом уручивања поклона посебно задовољство овој деци је да заједно читају управо поруке оних који су мислили на њих у празничним данима.

Фото: Борба

Додај коментар: