Scroll Top

ХУМАНИТАРНИ ХИП-ХОП НАСТУП

humanitarni-hip-hop-nastup
Сличне теме

Хуманитарни хип-хоп наступ “Репчина из блока” одржаће се у недељу, 6. марта у “Куглашу”. Наступиће позната имена наше реп сцене – Бигру и Паја Кратак, Шкабо, Марлон Брутал,  22обла, ФТП!, Ђ Кобазз, Психоактив трип и Uncle Joe. Карте се могу купити у “Куглашу” и у канцеларији хуманитарне организације “Срби за Србе”.

Срби за Србе“ је  организација која  је настала крајем 2005. године, првенствено као идеја српског народа у расејању да се окупи око племенитих циљева, тачније, око пројеката помоћи социјално угроженим вишедетним српским породицама широм Балкана. Окосницу организације чине млади и енергични људи, окупљени заједничком визијом помоћи онима који су благословени бројним потомством, свесних да сваком ко не живи у материјалном изобиљу и мала помоћ значи пуно.

Уз препознатљив слоган – Деца су наша будућност – организација је, од 2005. године, уз помоћ великог броја донатора из целог света, прикупила седам милиона евра донација са којима је директно помогла више од 2.800 породица са више од 14.000 деце, широм Балкана. Поред директне материјалне помоћи породицама, у више наврата помоћ је пружана и народним кухињамапородилиштимаболницамаосновним и средњим школама, универзитетима и другим институцијама које свакодневно брину о здрављу и образовању деце.

Фото: Срби за Србе

Додај коментар: