Scroll Top

Институт за уметничку игру расписао је конкурс за упис студената

institut-za-umetnichku-igru-raspisao-j
Сличне теме

Институт за уметничку игру расписао је конкурс за упис студената на прву годину акредитованих основних академских студија у трајању од три године, односно шест семестара, из области уметничке игре за смерове: Савремена игра, Кореографија, Балетска педагогија, Педагогија савремене игре и Сценска народна игра и музика.

Пријемни испити биће одржани од 27. до 29. јуна ове године.

Након завршеног овог нивоа студија студент стиче звање Драмски и аудиовизуелни уметник – Уметничка игра (180 ЕСПБ поена).

Институт за уметничку игру из Београда је основан 2014. године. У оквиру Института су акредитовани први студијски програми на основним и мастер и докторским студијама који студентима пружају школовање у области високо професионалне уметничке игре (класичан балет, савремена игра, сценска народна игра и музика), кореографје, балетске педагогије и педагогије савремене игре.

Студијски програми на Институту су утемељени на савременом концепту и воде га истакнути професори из Србије као и гостујући професори.

За све додатне информације будући студенти могу да закажу посету Институту за уметничку игру сваког радног дана од 9.00 до 17.00 часова.

Фото: Борис Мирков

Додај коментар: