Scroll Top

„Интернационални Банатски фестивал вина“

internatsionalni-banatski-festival
Сличне теме

У Зрењанину у суботу, 9. априла, по трећи пут, одржаће се „Интернационални Банатски фестивал вина“ у Карађорђевом парку, са почетком у 10 часова. Фестивал је изложбено промотивног карактера, a oве године пријавило се педесетак учесника, винских кућа, подрума, винара, виноградара, идивидуалних произвођача и удружења из Србије, Словачке, Румуније и Мађарске.

Поред њих, своје производе ће изложити и произвођачи хране, зачина, природних производа, тинктура, мелема и лековитог биља.

За посетиоце је обезбеђен и богат забавни и културно уметнички програм који ће трајати до 18 часова, као и наградна игра, а за учеснике, винаре и виноградаре ће бити одржана стручна предавања у Кристалној дворани.

Истовремено се у оквиру овог Фестивала одржавају  и „ 22. Банатске вредне руке“ за које се пријавило двадесетак актива жена из нашег окружења и оне ће представтити храну и  традиционалну културу овог поднебља. Манифестацију организује Културни центар Зрењанина, Туристичка организација, ИП Медиа 023, Удружење винара и љубитеља вина „Тарашки виногради“ и ЈУ „Спортски објекти“ а покровитељ је Град Зрењанин.

Фото: Промо

Додај коментар: