Scroll Top

Креативни чаробњак из Јапана Хикару Сеино доноси јединствену комбинацију уметности и природе на сцену Serbia Fashion week-а

kreativni-carobnjak-iz-japana-hikaru-seino-donosi-jedinstvenu-kombinaciju-umetnosti-i-prirode-na-scenu-serbia-fashion-week-a
Сличне теме

На предстојећем, 22. издању Serbia Fashion Week-а, који се од 13. до 17. октобра одржава у Новом Саду, међу модним дизајнерима из 22 земље света својим јединственим креацијама публици ће се преставити и јапански уметник Хикару Сеино

Овај талентовани Јапанац извешће јединствени модни перформанс на модној писти, користећи свеже цвеће како би стварао импресивне креације пред публиком.

Хикару Сеино је постао светски познат захваљујући својој иновативној употреби цвећа. На овогодишњем Tokyo Fashion Week-у импресионирао је модни свет дизајнирајући писту за ревију бренда Тендер Перон користећи цвеће као основни материјал. Његова филозофија постала је централна тема његовог рада након Великог земљотреса у источном Јапану 2011. године.

Хикару Сеино предводи тим цвећара који се труде да створе еру у којој природа и људи могу више коегзистирати. Он је оснивач компаније Ganonflorist и истакнути цветни уметник, композитор, фотограф, архитектонски дизајнер и власник бренда.

Његова прича је инспиративна, јер је Хикару Сеино од детињства имао тешкоће у школи и често се суочавао с неуспехом. Међутим, након што је почео да се бави музиком као тинејџер, открио је своју страст према цвећу и природи. Након великог земљотреса у Јапану, одлучио је да се посвети комуницирању с природом и користи своју уметност како би подигао свест о важности природе у друштву.

Хикару Сеино је својим радом привукао пажњу врхунских брендова, звезда и познатих личности широм света. Дизајнирао је импресивне инсталације, укључујући новогодишњи улаз у зграду Роппонги Хиллс у Токију, забаву за Кејт Мос и Гаудијев шоу у Шпанији.

Хикару Сеино ће својом присутношћу на Serbia Fashion week-у донети јединствену комбинацију уметности и природе на модну сцену. Његов модни перформанс са свежим цвећем обећава да ће бити незабораван тренутак на овом престижном догађају.

Фото: Приватна архива 

Додај коментар: