Scroll Top

Модна ревија УК у Србији

modna-revija-uk-u-srbiji
Сличне теме

Британска амбасада у сарадњи са агенцијом Фабрика, 29. новембра у 19.30 часова, у Резиденцији Британског Амбасадора, са циљем унапређења билатералних односа између Уједињеног Краљевства и Србије, организује модни догађај

Руководећи се овом идејом, на ревији ће бити приказане модне ревије:

SINEAD GOREY – ( Шинејд Гори), је једна од најпознатијих Британских креаторки млађе гарде на британској модној сцени. Свој бренд је лансирала 2019. године презентацијом на Недељи моде у Лондон и од самог почетка је подржава и спонзоришре British Fashion Council, што најбоље говори о њеном квалитету и таленту.

Sinead константно позива модну индустрију на буђење. Њене колекције су бунтовне, секси и одраз њеног одрастања на лондонској рејв сцени. Инспиирисана је партy културом, смелим принтовима, екстремним кројевима и живим бојама рејв естетике. Њена дигитална штампана тканина постала је култна, а њена етикета омиљена многим познатим личностима као што су Cardi B, Kali Uchis, Chloe Bailey, Rosalia, Andrea Valle, Jorja Smyth, Ellie Goulding, Megan Thee Stallion, Miranda Cosgrove, Tammy, Ana Mena…..

У Београд долази са најновијом колекцијом “Party girl” за пролеће/лето 2024. коју је приказала на самосталној ревији у оквиру званичног програма септембарског Лондон Fashion week-а.

ТАМАРА РАДИВОЈЕВИЋ – једна од наших најуспешнијих српских модних дизајнерки. Дипломирала је модни дизајн 2000. године на престижном колеџу – Central Saint Martins у Лондону. Каријеру модне дизајнерке градила је у студијима Husseina Chalayana и Roberta Caryja Williamsa. 

Од 2006. године води успешан сопствени бренд у Србији, “Tamara Radivojević Fashion studio”.

Кроз своје колекције, игра се смелим контрастима и силуетама. Минималистичке и промишљено одабране колор-палете, скулптуралне форме и упадљиви, пажљиво израђени детаљи, аутентични су потписи њеног рада.

Осмислила је серију “капсуле” колекција, сачињену од релевантних и ванвременских комада, којом поручује да је од константне куповине тренди одеће много важније промишљено градити лични стил.

Свака њена колекција ставља акценат на одређене одевне предмете, чијим се комбиновањем ствара смео, упечатљив,лежеран, “цоол” лични израз. Увек је релевантна, ванвременска, применљива.

На модној ревији у Британској резиденцији ће премијерно приказати најновију capsule колекцију.

Фото: Фабрика

Додај коментар: