Scroll Top

Најелегантнији Новогодишњи матине

najelegantniji-novogodisnji-matine
Сличне теме

Коларчева задужбина и ове године организује Новогодишњи матине који обухвата богат садржај и бројне госте, а звезда матинеа ће бити Сава Вемић, вишеструко награђивани оперски певач успешне међународне каријере

Коларац је прошле године почео са новогодшњом прославом у форми матинеа који смо најавили као најелегантнији Новогодишњи матине у граду и сматрамо да смо оправдали тај епитет, јер је читав програм био ексклузиван и у складу са вредностима које негује наша Задужбина.

Овогодишњи матине је у недељу, 31. 12. и почиње у 16 часова, уз звуке оргуља, које се ретко где могу чути, и музику од Баха до Битлса.

Као и прошле године, и овог пута ћемо доделити признања за трајни допринос музичком животу Београда, двојици легендарних уметника, стогодишњака – звезди и пиониру југословенске џез сцене, Војиславу Бубиши Симићу и чувеном диригенту Младену Јагушту.

Након тога почиње концерт на којем наступа Коларчев Флy Ме то тхе Моон Јазз Qуинтет са певачима и специјалним гостима, док звезда вечери Сава Вемић у Београд долази право са највећих светских оперских сцена.

С обзиром да овогодишњи матине носи назив Флy Ме то тхе Моон, слушаћемо музику Кола Портера, Френка Синатре, Дина Мартина и других.

Након концерта, очекује нас дивно дружење у простору Коларца, који ове године декорише светска а наша уметница, Александра Стратимировић (прошле године је то била Драгана Огњеновић) уз музику Ђ Марсха, укусну храну и одличну селекцију вина.

Придружите нам се да заједно дочекамо Нову 2024. годину у сјајној атмосфери и амбијенту храма музике и културе, нашег Коларца.

Подсећамо да је Коларац изашао у сусрет верним посетиоцима и увео систем онлајн продаје тако да је први догађај за који можете ОНЛИНЕ набавити улазнице управо Новогодишњи матине.

Фото: Промо

Додај коментар: