Scroll Top

Радионица обојимо свет заједно

radionica-obojimo-svet-zajedno
Сличне теме

Удружење грађана за развој капацитета (ЦБА) најављује своју Новогодишњу изложбу под називом Обојимо Свет Заједно, која ће се одржати 30. децембра у Чумићевом сокачету

Удружење ЦБА, невладино и непрофитно удружење, посвећено је остваривању циљева у области цивилног, јавног и приватног сектора за општи напредак друштва.

Овогодишња изложба значи и финале пројекта “Обојимо Свет Заједно”, чији је циљ стварање креативне платформе за децу ромске националности и децу из маргинализованих заједница. Пројекат, подржан од стране Министарства културе, има за циљ побољшање квалитета живота деце кроз изражавање креативности и упознавање са вршњацима из различитих заједница. Посетиоци ће имати прилику да уживају у уметничким делима која осликавају теме МАШТА, СНОВИ, МУЗИКА, БОЈЕ… повезујући заједницу кроз уметност.

Током протекле године, Удружење ЦБА спроводило је и радионице у оквиру инклузивног пројекта “Опипљива Светлост”, који је такође подржан од стране Министарства културе. Ове радионице су имале за циљ оснаживање заједнице кроз уметност, истражујући светлост као симбол инклузивности и разноликости.

Позивамо све љубитеље уметности, активисте, и грађане да се придруже отварању Новогодишње изложбе у Чумићевом сокачету, где ће заједно моћи да уживају у јединственом искуству које доноси спој културе и друштва. “Обојимо Свет Заједно” постаје не само мото пројекта већ и позивница за заједничко стварање боље и инклузивније будућности.

Фото: Промо

Додај коментар: