Scroll Top

Наставак филма Торнадо стиже у биоскопе

nastavak-filma-tornado-stize-u-bioskope
Сличне теме

Дуго очекивани наставак филма Торнадо стиже у биоскопе

Од продуцената успешних франшиза филмова – Из доба Јуре, Борна и Индијане Џонса, долази ново поглавље блокбастера из 1996. године – Торнадо 2 (Twisters)

У овој напетој авантури о природној катастрофи, редитеља Ли Ајзак Чунга играју за Златни глобус номинована Дејзи Едгар-Џонс и Глен Пауел, који предводе нову генерацију ловаца на олује. Едгар-Џонс игра Кејт Купер, бившег ловца на олује коју је прогањао разорни сусрет са торнадом током студија, а сада проучава олује са сигурног екрана у Њујорку. Њен пријатељ Хави (Ентони Рамос) је намами на отворено да тестира револуционарни нови систем за праћење. Тамо им се путеви укрштају са Тајлером Овенсом (Пауел), шармантном и безобзирном суперзвездом друштвених мрежа који ужива да објављује авантуре у лову на олује са својом раскалашном екипом, што опасније, то боље. Како се сезона олуја интензивира, ослобађају се никада раније виђени, застрашујући феномени, а Кејт, Тајлер и њихови такмичарски тимови се налазе у животној борби на путевима вишеструких олујних система који се спајају изнад централне Оклахоме.

Филм Торнадо 2 биће претпремијерно приказан 16. јула на једином  IMAX платну у Србији, у Цинеплеџџ бископу у ТЦ Галерија. Филм ће такође бити претпремијерно приказиван од 16. јула у свим већим биоскопима у земљи. Редовно приказивање у биоскопима широм Србије, у дистрибуцији Blitz филма, почиње 18. јула, један дан пре САД, где је премијера заказана за 19.07.

Фото: Промо

Додај коментар: