Scroll Top

Одржан скуп „Србија наде“

odrzan-skup-srbija-nade
Сличне теме

Данас је на платоу испред Народне скупштине у Београду с почетком од 19 часова одржан скуп „Србија наде“, на позив председника Александара Вучића

Председник је истакао да сви треба да дођу у престоницу и пруже подршку слободарској политици јединства и самосталности.

Према проценама сa терена, скупу под називом „Србија наде“ присуствовало је 200.000 грађана из свих делова Србије.

Међу окупљенима нашао се велики број политичара, спортиста, глумаца и других јавних личности, а такође скупу је присуствовала и екипа Часописа „Борба“.

Свим грађанима, обратио се председник државе Александар Вучић, који је на почетку обраћања замолио све присутне да минутом ћутања одају почаст свим страдалим жртвама у немилим догађајима који су недавно задесили нашу земљу.

Председник Александар Вучић истакао је да су нам јединство, заједништво и уједињеност потребнији него икада. Нагласио је да је ово последње вече да се обраћа као председник Српске напредне странке и поручио да је за дијалог и разговор, али да прелазних влада неће бити.

Поред председника, присутнима обратио се и министар спољних послова Србије Ивица Дачић, тенисер Јанко Типсаревић, Сабина Шево Јуковић из Новог Пазара, министар спољних послова Мађарске Петер Сијарто, председник Републике Српске Милорад Додик, глумац и редитељ Лазар Ристовски, као и мајка детета оболелог од ретке болести Мина Мијаиловић.

Скуп „Србија наде“ завршен је испред Скупштине Србије песмом „Ово је Србија“.

Фото: АЛО

Додај коментар: