Scroll Top

Одржана је свечана додела награде BUSINESS WOMEN 2022

odrzhana-je-svechana-dodela-nagrade-business-women-2022
Сличне теме

Свечана додела награде BUSINESS WOMEN 2022, одржана је 24. јуна, у хотелу Хyатт Регенцy Београд.

Београд, 28.06.2022. године – ФОKУС Радио је у намери да промовише женско предузетништво, као важан део стратегије економског и социјалног развоја у Србији покренуо годишње BUSINESS WOMEN награде.

Намера нам је да промовишемо све оне друштвене вредности које доприносе економском и социјалном развоју. Најбољи начин да се то учини је управо идентификујући даме и њихове организације који су кључни носиоци развоја, наводе у саопштењу.

Манифестација BUSINESS WOMEN, је један од начина да се успешне даме и организације у којима су ангажоване представе како би јавност увидела да је успех уз планирање, марљиви рад и одрицање могућ и да су формуле успеха свуда око нас. Успешне даме представљају подстрек и за многе друге да се труде, покушавају и на крају успеју у остварењу својих снова. Промоција социјално одговорног и ангажованог пословања су такође део наше иницијативе, како би смо подстакли различите непрофитне активности које су веома важне у постизању развојних циљева.

Идеја манифестације је промоција женског предузетништва и успешног пословања у циљу поспешивања свеукупног економског и социјалног развоја у друштву.

ФОКУС Радио ће и убудуће подржавати све иницијативе Њ.Е. Председника Републике Србије господина Вучића, Владе Републике Србије, организација Јавне управе, Привредне коморе Србије, привреде и појединаца које за циљ имају убрзани економски развој.

Фото: Фокус радио

Додај коментар: