Scroll Top

Отворен конкурс за награду „321 СРБИЈА”!

otvoren-konkurs-za-nagradu-321-srbija
Сличне теме

Удружење 321 Србија, носилац истоименог пројекта од националног значаја објавило је данас да је отворен конкурс за награду 321 СРБИЈА која се додељује други пут за највећа достигнућа у домаћем туризму, али и за промоцију наше земље у свету, спортско достигнуће, очување српске традиције и гастрономије

Награде ће бити додељене и најбољим угоститељским објектима, лолакним самоправама и туристичким организацијама које су постигле најбоље резултате у години на измаку, затим заслужнима за хуманитарни рад, али и пројектима који промовишу заштиту и очување животне средине и омладинским организацијама.

Такође, биће додељена и новчана награда за инфлуенсера који освоји највише гласова, а иста ће по жељи победника бити прослеђена у хуманитарне сврхе, најугроженијим грађанима наше земље, хуманитарној организацији, болници, удружењу за заштиту животиња…

Пријаве треба да се доставе путем е-маила: nagrada@321Srbija или платформе www.321Srbija.rs i и то најкасније до 9. јануара 2024. године, након чега ће о победницима одлучити стручни жири састављен од појединаца из јавних институција, али и туристичких, културних и спортских радника.

Право гласа имаће и публика, такође путем портала www.321Srbija.rs

Прошлогодишњи лауреати били су тенисер Новак Ђоковић, председник Србије Александар Вучић, министар спољних послова Ивица Дачић.

Награђени су и председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић, градоначелница Ниша Драгана Сотировски, кантауторка и певачица Леонтина Вукомановић, председник Привредне Коморе Србије Марко Чадеж, као и председник СДПС-а Расим Љајић.

Проглашење победника и додела награда одржаће се на годишњом манифестацији “321 Србија” почетком априла месеца 2024.

Фото: 321 Србија

Додај коментар: