Scroll Top

Почиње снимање серије „У клинчу“

pochine-snimane-serije-u-klinchu
Сличне теме

Данас, у хотелу Hayatt Regency, одржана је конференција за медије поводом снимања нове домаће серије „У клинчу“.  Снимање првих сцена започеће сутра 1. марта на разним локацијама широм Србије, а њено емитовање на малим екранима очекује се почетком септембра. Редитељи серије која ће се приказивати у 30 епизода су Данило Бећковић и Небојша Радосављевић, док су кретори читаве идеје Аљоша Ћеранић и Милош Аврамовић.

Главне улоге тумачиће Бранка Катић, Никола Којо, Анита Огњановић, као и Михајло Веруовић Војаж, који ће се први пут опробати у глумачком свету. Радња серије прати причу о породици и њиховим свакодневним проблемима, стога ће серија сигурно освојити срца и млађе и старије публике.

-Ја сам једна модерна Београђанка која има своју маркетиншку агенцију, и која је удата за боксерког шампиона. Сви смо у кући доста својеглави, има пуно љубави али и доста ситуација које морамо да решавамо. Мира је мајка која подржава свог сина, подржава своју децу и битно јој је да они раде оно што воле, за разлику од оца (Никола Којо) који је доста својеглав, и мисли да све зна најбоље и да све ствари морају да се одвијају онако како је он замислио. Кроз све те проблеме које ћемо пролазити, спасиће нас љубав у нашој породици. Срећна сам што сам у овој екипи, постоји једна лепа енергија, свежина и радост. Добила сам позив од Аљоше Ћеранића, његов оптимизам и младалачки непобедив дух је учинио да пожелим да будем део овог пројекта и радујем се свему што нас чека, премијерно открива Катићева која ће играти улогу мајке Мире.

Поред глумачког појављивања, репер Михајло Веруовић, снимиће и уводну шпицу за серију. Млада звезда у успону, истакао је да му је велика част што је добио могућност да његова прва улога буде у саставу велике глумачке екипе, као што је то ова.

Фото Борба

Додај коментар: