Scroll Top

Премијерна обнова мјузикла „Последњих пет година“

premijerna-obnova-mjuzikla-poslednjih-pet-godina
Сличне теме

Јуче је у Хотелу Цептер одржана конференција за медије поводом обнове мјузикла Последњих 5 година

Првобитна продукција овог мјузикла на нашу сцену је постављена 2021. године, у условима пандемије корона вируса, као једина комплетна, интегрална музичка продукција у позориштима у тој сезони.

Одабир наслова је био веома компликован, јер смо увек као премису имали атрактивност, слушљивост и модернизацију, најпре за нашу публику.

Избором мјузикла Последњих пет година, поново смо учинили искорак у нашој репертоарској политици, увођењем форме модерних мјузикла који су на најреферентнијим светским сценама (Бродвеј и Вест Енд) актуелни већ више од 10 година.

Бродвејски хит, који је доживео и своју Холивудску екранизацију 2015. године, композитора и текстописца Џејсона Роберта Брауна, приказује нам љубав, патњу, потрагу за каријером, брак и растанак у веома атрактивној музичкој и драмској форми.

Велики музички и глумачки задаци су постављени пред само двоје главних актера, уз пратњу малог играчког ансамбла и бенда који је састављен од само шест музичара.

Овај наслов враћамо пред нашу публику у сезони 2023-2024. са додатно освеженим извођачким ансамблом, а премијера обнове је 27. октобра, репризе су 4. и 22. новембра.

Фотографије са конференције за медије: Зоран Шкрбић, 

Фотографије са костимске пробе: Милан Ђаков 

Фотографије из представе: Срђан Боснић

Додај коментар: