Scroll Top

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ПИКСИ-СВЕ ЗА ДЕСЕТ“

promotsija-knige-piksi-sve-za-deset
Сличне теме

У препуној београдској МТС дворани данас је одржана промоција књиге “Пикси – све за 10”, аутора Небојше Петровића, о каријери чувеног српског фудбалера и садашњег селектора Драгана Стојковића.

Бројни људи из света спорта, посебно фудбала, некадашњи саиграчи, присуствовали су промоцији желећи да  “из прве руке” чују како је настала књига и бројне занимљивости из Пиксијеве играчке и тренерске каријере.

Промоцији су присуствовали  заменик градоначелника Горан Весић, председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић., Светислав Пешић, Душан Савић као и многи други који нешто значе у српском спорту. О књизи су говорили Манојло Вукотић, власник издавачке куће „Вукотић медија“ која је објавила књигу, Града Бранковић новинар и публициста, али и Пиксијев некадашњи цимер из Звезде, Дејан Савићевић.

– Надам се да је у ову књигу стало све или скоро све о Пиксију о којем је тешко да се прича нешто ново, када је познато баш све шта је урадио за фудбал. Са пажњом сам испратио све његове утакмице откако је сео на клупу Србије. Од срца му желим да успе и на Светском првенству у Катару – рекао је Савићевић.

Фото: Борба

Додај коментар: