Scroll Top

Сајам туризма у Љубљани

sajam-turizma-u-ljubljani
Сличне теме

Туристичка организација града Сомбора наступила је на 34. Сајму туризма Alpe Adria у Љубљани, у склопу штанда Туристичке организације Војводине

Од 31. јануара до 03. фебруара организован је Сајам туризма, “Alpe Adria”, који је био посвећен активном туризму, кампингу и промовисању зеленог и одрживог туризма.

Дан пре сајма 30.01. Туристичка организација Војводине је организовала “Војвођанско вече”, такође у Љубљани, на којем су представници медија, туристички радници, припадници туристичке привреде и дипломате били у прилици да дегустирају војвођанске специјалитете.

Посетиоци сајма су имали прилику да прошетају Сомбором и његовом околином у виртуелној шетњи са ВР наочарама, a представили смо и понуду Специјалног резервата природе „Горње Подунавље“, смештајну понуду, понуду винског туризма, културног, сеоски туризма као и гастрономску понуду на нашим салашима и понуду традиционалних заната Сомбора. Одржани су и састанци са партнерима на пројекту даље популаризације бициклистичких стаза Европског Амазона.

Фото: ТО Сомбор

Додај коментар: