Scroll Top

Спектакл треће вечери 52. Perwoll Fashion Week-a

spektakl-trece-veceri-52-perwoll-fashion-week-a
Сличне теме

Треће вече ревијског програма затворила је спектакуларна ревија Back to the ’80s, на којој је било више од 50 учесника а моделе инспирисане модом осамдесетих година је представило више од 20 еминентних домаћин дизајнера

Последњих неколико сезона, различити елементи моде осамдесетих вратили су се на модну сцену, и омиљени су чак и генерацији З, па је BFW одлучио да ода почаст тој епохи и да публици прикаже нове моделе инспирисане тим временом.

На ревији су своје моделе представили Александра Лалић, Ана Љубинковић, Амина Хасанбеговић, Борис Чакширан, Бошко Јаковљевић, Будислава Кековић, Драгана Николајевић, Ђорђе Башчаревић, Игор Тодоровић, Ирена Граховац, Ивана Најдановић, Јасмина Вујовић ГетУп, ЈСП – Јелена и Светлана Проковић, Лагами, Лилy Таилор, Марија Баришић, Марко Главинић, Пеђа Нерић, СестреС, Соња Јоцић, Светлана Јаћовић, Весна Крацановић и Весна Матијевић.

Ревију је подржао нови бренд паметних мобилних телефона Tecno, а слоган бренда Stop At Nothing, одражава њихову посвећеност стварању модерних, паметних телефона који инспиришу кориснике широм света да никада не престану да теже ка најбољој верзији себе.

На почетку ревије, водитељи програма, легендарна телевизијска водитељка Дуца Марковић и Бошко Јаковљевић су извукли срећног добитника из публике који је добио најновији модел телефона Пова 5.

Музичка подлога ревије били су еџ YU хитови осамдесетих, углавном извођени уживо од стране актуелних музичких звезда. Тако су поред манекена, међу којима се издвојила једна од најпознатијих манекенки тог периода Ирена Мишовић, бином певајући продефиловали, Невена Божовић, Зое Кида, Констракта, Сајси МЦ, Ива Лоренс, Филарри и Филип Балош.

Посебно изненађење вечери било је и појављивање Ање Рупел, некадашње фронтменке групе Videosex из Љубљане, изузетно популарне групе осамдесетих, која је уживо отпевала велики хит Детективска прича. Публика се њихала у ритму највећих хитова а све је кулминирало када је завршни дефиле овог модно-музичког спектакла публика пропратила стојећим овацијама.

Више од 500 људи је аплаудирало, певало, играло, уз тактове YU Рок Мисије За милион година, некима су очи заискриле од јаких емоција и комплетно узавреле атмосфере, све је изгледало као најбоља журка веселих осамдесетих.

Могло би се рећи да је Belgrade Fashion Week-a поново померио границе модне презентације и успео да све присутне враћајући их у лепу прошлост, уствари реално врати у садашњи тренутак и подстакне их да ухвате тај моменат радости, као што поручује слоганом манифестације GET IN THE MOMENTUM!

Додај коментар: