Scroll Top

Три додатне пројекције филма „Савршени дани”

tri-dodatne-projekcije-filma-savrseni-dani
Сличне теме

Због великог интересовања три додатне пројекције филма Савршени дани Вима Вендерса на 29. ФАФ-у

Због великог интересовања публике заказане су још три пројекције филма “Савршени дани” Вима Вендерса у оквиру програма 29. Фестивала ауторског филма.

Додатне пројекције филма биће одржане у суботу, 2. децембра у 19 часова у сали 6 мтс Дворане и у недељу, 3. децембра у 15 часова, такође у сали 6 мтс Дворане. Трећа пројекција је заказана за недељу, 3. децембар у 20.30 часова у Дворани Културног центра Београда (ДКЦ).

Ново остварење Вима Вендерса представља једно дирљиво, поетско разматрање о проналажењу лепоте у свакодневном свету око нас. Радња филма прати Хирајаму који изгледа да је потпуно задовољан својим једноставним животом чистача тоалета у Токију.

Изван своје веома структуриране свакодневне рутине, ужива у страсти према музици и књигама. Низ неочекиваних сусрета постепено открива све више о његовој прошлости. Ова нежна јапанска студија карактера Вима Вендерса је његов најбољи играни филм у последњих неколико деценија, оценио је престижан магазин Вариетy.

29. ФАФ траје до 1. децембра. Централне програмске целине чине такмичарски и главни програм, док селекције Храбри Балкан, Банде à парт, Сирово и Мрежа фестивала Јадранске регије представљају нове токове у ауторском филму. Главна локација фестивала је мтс Дворана, док се пројекције филмова одржавају и у Дворани Културног центра Београда, Дому омладине Београда, Југословенској кинотеци и биоскопу Цине Гранд БИГ Раковица.

Улазнице за фестивал могу се набавити на благајни мтс Дворане, као и путем сајта mtsdvorana.rs Више информација о програму може се наћи на сајту www.faf.rs

Фото: ФАФ промо

Додај коментар: