Scroll Top

Tуристички искорак Сомбора

turisticki-iskorak-sombora
Сличне теме

Kарта града Сомбора (Sombor City card), која у виду дигиталног ваучера обједињује туристичку понуду административног центра западнобачког округа на тромеђи Србије, Хрватске и Мађарске, промовисана је јуче на 45. Међународном сајму туризма као пионирски пројекат одрживог туризма града Сомбора

Пројекат, који активно доприноси развоју Сомбора као туристичке дестинације, темељи се на 17 циљева одрживог развоја Уједињених нација, а развили су га Градска управа Сомбор, Туристичка организација града Сомбора и платформа Visit Serbia.online , заједно са локалним партнерима који доприносе промоцији и развоју одрживог туризма.

Министар туризма и омладине Хусеин Мемић посетио је штанд Kарте града Сомбора и платформе Visit-Serbia.online и сугерисао је да би тај пројекат требало подићи на национални ниво, који би у ери дигитализације могао значајно допринети додатном осавремењавању и развоју туризма у Србији.

Kарта града Сомбора омогућује туристима и гостима, али и грађанима Сомбора, различите услуге и погодности кроз приступ разним туристичким атракцијама, музејима, културним догађајима, уз попусте на услуге у ресторанима и смештајним објектима.

Sombor City Card је практичан туристички алат који, уз уштеду времена, нуди посетиоцима административног центра западнобачког округа на тромеђи Србије, Хрватске и Мађарске опције да уживају у туристичкој, културној и гастрономској понуди града уз повољније цене и бројне додатне погодности.

У ери убрзаног дигиталног развоја, Kарта града Сомбора је већ од јуче доступна на дигиталној платформи домаћег туризма Visit-Serbia.online као и на интерактивним терминалима са бесконтактним плаћањем распоређеним по локацијама у Сомбору, речено је на промоцији.

Фото: ТО Сомбор

Додај коментар: