Scroll Top

Упознајте глумца Андрију Јовића

upoznajte-glumca-andriju-jovica
Сличне теме

Не планирам живот, пуштам да се деси

Андрија Јовић, млади мулти талентовани инфлуенсер, јутјубер  започео је каријеру као влогер да би се неколико година касније опробао и као певач. Учешћем на Беовизији песмом “Медуза” освојио је срца слушалаца и пласирао се у финале. Поред музике активно се бави и моделингом, а опробао се и у свету глуме, добивши улогу у популарној серији “Синђелићи”.

Млађа публика га препознаје на јавним местима и као у “златном Холивуду” желе са њим да направе селфи, имају рафале питања о пратиоцима и утицају на мрежама…

Андрију смо “ухватили” на крову наше зграде и покушали да се са њим мало боље упознамо.

Да се не бавиш овим послом шта би била твоја сфера интересовања  и како видиш себе у  будућности?

– Од малена ми је био сан да се бавим глумом, сада сам тај сан остварио на другачији начин, али да нисам кренуо овим путем, сигурно бих покушао да упишем ФДУ. Не планирам будућност и пустићу живот да тече, па како буде.

Коју музику приватно слушаш и коју песму често певушиш?

Приватно слушам све, од домаћих народњака до стране па чак и класике. Тренутно ми је у глави и даље моја нова песма “Гласине”.

Све што замислиш, можеш да оствариш

Који савет би дао младим људима, који воле твоју музику, да слушају своје срце, или..?

Генерално,савет који бих дао младима је да не постоје границе, све што се замисли у глави, уз труд може да се постигне и у реалном животу.

Волиш ли да читашк њиге и коју би нам препоручио?

Као млађи сам више времена имао за читање, сада поред литературе за факултет, немам много времена овако за рекреативно читање књига али бих дефинитивно препоручио књигу Џека Кенфилда и Џенет Свицер  “Успех,што да не”.

Имам жељу да останем у Србији и успем

У којој земљи би живео када то не би била Србија? Зашто?

–  Ја баш имам велику жељу да останем у Србији и постигнем овде велики успех, иако сам имао много понуда за одлазак у иностранство због породице, моделинга, студија итд.

Ако се икада будем одселио то ће бити Париз јер тамо живе мој отац и рођена сестра, али ће се то дестити само ако одлучим да тамо упишем мастер студије.

Како проводиш своје слободно време?

Дружим се са пријатељима, али уједно и радим. Често када се нађемо да се дружимо, ми снимимо и по који видео за друштвене мреже што је све у склопу нашег посла. Такође обожавам природу и често волим да одем негде и слушам звуке неке реке, шумских птица итд.

Наташа Јовичић

Додај коментар: