Scroll Top

Волонтирај-Уради оно што можеш,оним што имаш, ту где јеси!

volontiraj-uradi-ono-sto-mozesonim-sto-imas-tu-gde-jesi
Сличне теме

Заједно са општином Врачар удружење Увек са Децом организује завршни музичко спортски догађај под називом Волонтирај-Уради оно што можеш,оним што имаш, ту где јеси!

Сваког дана у Србији једно дете оболи од рака, а да би малим борцима и њиховим породицама олакшали тешке дане и помогли у остваривању својих снова удружење “Увек са Децом” заказује догађај за 15.10.2023 (недеља), у Чубурском парку с почетком у 11 часова.

Волонтирањем се развијају важне животне вештине и вредности, које су нам као људским бићима неопходна кад одрастемо, да будемо одговорни у извршавању задатака, да се добро сналазимо у околностима око нас, да се слажемо са другима.

Овај догађај има за циљ да се млади кроз волонтерски рад укључе у програме развоја заједнице која пружа подршку деци оболелој од рака.

На програму ће се поред музичког програма и спортских активности наћи и драмска секција са интерактивним скечом, у којем ће и публика бити
укључена.

Црвени Крст Врачар показаће показне вежбе а за наше најмлађе посетиоце биће организоване ликовна радионица и Магична Азбука.

Догађај је и хуманитарног карактера где грађани могу донирати средства у хуманитарне кутије.

Додај коментар: