Scroll Top

Констракта и Кејв стижу на Тврђаву

konstrakta-i-kejv-stizhu-na-tvr-avu
Сличне теме

НОВИ САД СЕ СПРЕМА ЗА 21.  ЕГЗИТ

Музички фестивал Егзит биће одржан од 7. до 10. јула на Петроварадинској тврђави. Иако списак извођача на свих 40 бина још није заокружен, организатори су већ истакли највеће звезде. Њих пре- дводе Келвин Харис, Ник Кејв, Констракта, Иги Азелија, Џејмс Артур, Џекс Џоунс и бендови Masked Wolf, Disciples, Ofenbach, Acraze… Наступиће и, како из Егзита најављују, водећа електронска имена данашњице Мејсио Плекс, Борис Брејха, Хани Дижон, Афроџек, Алок, Жу, Рајнер Зонефелд, Анфиса Летјаго, Денис Салта и група АРТБАТ.

За љубитеље тврђег звука ту су Napalm Death, Sepultura и Blind Channel. На фестивал стижу и легендарни панк ветерани Марки Рамон, The Exploited, Undertones и ријечки Параф.

Домаће снаге предводиће тренутно најтраженије име региона Ана Ђурић Констракта. Након веома успешног дебитантског наступа на Си стар фестивалу и сјајном петом месту на Песми Евровизије Ана се спрема за концерт, за који сви очекују да ће остати запамћен као лансирање њене међународне каријере. Она ће 10. јула одржати светску премијеру мултимедијалног перформанса, на којем ће њен препознатљив музички стил бити надограђен виџејингом и кореографијама.

Као апсолутну звезду Главне бине и целог фестивала, организатори истичу Шкота Келвина Хариса, кога је магазин Форбс шест година заредом стављао на прво место најплаћенијих ди-џејева на свету. Овај успешни продуцент, певач и текстописац до сада је освојио преко 30 угледних музичких награда, његове песме сакупиле су 35 милијарди аудио и видео прегледа, а у Новом Саду наступа 9. јула. Један од најоригиналнијих и најутицајнијих бендова на свету, предвођен неуништивим рок проповедником Ником Кејвом, загрмеће са Главне бине 8. јула. Њихови наступи, интензивни и гласни, набијени снажним емоци- јама и харизмом, увек су више од обичног концерта, а неретко и од саме музике. Петроварадинска тврђава видела је Кејва два пута до сада. Први пут 2011. са Грајндерманом, а 2013. са Бед Сидсима и оба пута, кроз моћне и незаборавне свирке, показала сву нераскидивост везе коју има с фановима са ових простора.  

Ник Кејв
ФОТО:GОSHA RUBICHINSKIY / EXIT PROMO

Карте

Промотивне цене једнодневних улазница за четвртак 7. јул и недељу 10. јул износе 2.590 динара, за петак 8. јул 2.990, а за суботу 9. јул 3.390. Улазнице по овим ценама ускоро ће бити распродате, након чега ће поскупети. Фан пит улазнице за петак 8. јул, када наступају Ник Кејв & и Бед сидси, и Бед сидси,, доступне су по поклон-цени од 3.990 динара. Једнодневни ВИП голд пакет стаје 12.000. Улазнице се могу купити преко сајта Егзит фестивала и на продајним местима “Гигс тикса”.

                                                     

Екипа Борбе

ФОТО: КОСТА ЂУРАКОВИЋ / ЕГЗИТ ПРОМО

Додај коментар: