Scroll Top

Потпуно бесплатно упознајте град Нови Сад

potpuno-besplatno-upoznajte-grad-nov
Сличне теме
Колико заиста познајете Нови Сад и Петроварадинску тврђаву? Знате ли све тајне које крију, које знамените личности су шетале или живеле у ужем градском језгру? Одговоре на сва ова и многа друга питања, можете добити кроз бесплатне промотивне туристичке обиласке који почињу у среду, 6. јула.

Удружење водича Новог Сада, уз подршку Градске управе за привреду, од јула до октобра ове године организује бесплатне туре „Упознај Нови Сад“ и „Упознај Петроварадинску тврђаву“. Туристички обиласци ће се у овом периоду организовати средом, петком и суботом на српском и енглеском језику. Почетак тура ће бити у Инфо центру Туристичке организације Града Новог Сада на Тргу слободе.

Средом и петком од 17 часова сви заинтересовани могу кроз шетњу ужим центром Новог Сада сазнати интересантне приче и анегдоте које су везане за историју овог дела града, док се суботом од 10 часова креће у обилазак једне од најкомплекснијих, највећих и најочуванијих фортификација Европе.

Предвиђено је да обиласци трају између сат и сат и по времена, а максимално по једној групи може да учествује 20 особа.

Сви заинтересовани могу да се пријаве на сајту Туристичке организације Града Новог Сада, где ће моћи да изаберу туру и термин који им одговара: https://novisad.travel/booking-tura/
Битно је напоменути да је број особа по тури ограничен и да је потребно пријавити се на време.

Сва потребна обавештења у вези са терминима и општим условима пријаве, можете пронаћи на сајту Туристичке организације Града Новог Сада.

Фото: Промо

Додај коментар: