Scroll Top

Представа Врапчић у Плус театру

predstava-vrapchi-u-plus-teatru
Сличне теме

На репертоару Првог приградског позоришта Лазаревац, у понедељак, 26. септембра у 20 часова је позоришна представа ” ВРАПЧИЋ “, Наташа Илић,  режија Милош Јагодић.

Врапчић – прича о животу Едит Пјаф, биографска је музичка мелодрама о животу најпознатије шансоњерке XX века у извођењу ансамбала лазаревачког Пулс театра и крагујевачког Књажевско-српског театра, са Јасмином Димитријевић у насловној улози. Аутор Врапчића, Наташа Илић, кроз своју драму прати певачицин живот од најранијег детињства и младости, преко професионалних почетака, до великог успеха и трагичног краја. Највећи хитови Пјаф, за ову представу препевани на српски језик, које оркестар на сцени изводи у аранжманима Габора Ленђела, такође воде гледаоца кроз узбудљиву причу о невероватном животу певачице, испуњеном великим љубавима, страдањима, вихору рата, пријатељствима са некима од најпознатијих људи прошлог века, кроз све оно што чини буран живот једне праве звезде.

Представа Милоша Јагодића је, по мишљењу оних који су је погледали, редак бисер ове врсте настао ван музичког театра. Врапчић је премијерно изведен 2017, београдску премијеру имао је 2018. у Народном позоришту а до сада је извођен, осим на сценама поменутих копродукцијских позоришта, и у Краљеву, Новом Пазару, Пироту и Александровцу, сваки пут пунећи сале и срца публике.

Фото: Промо

Додај коментар: