Scroll Top

Пројекат интеграције и активног учешћа старијих особа у програмима Музеја афричке уметности

projekat-integracije-i-aktivnog-ucesca-starijih-osoba-u-programima-muzeja-africke-umetnosti
Сличне теме

МАУ за све, сви у МАУ: Бесплатан програм за пензионере Музеја афричке уметности у Београду

Музеј афричке уметности у Београду (МАУ) и у 2024. години наставља са бесплатним пројектом „МАУ за све, сви у МАУ“ којим се подстиче интеграција и активно учешће старијих особа у програмима овог Музеја.

Откривање афричке уметности

Сваког првог четвртка у месецу у термину од 10 до 12 часова, кустоси Музеја ће кроз разноврсне програме приближити сталну поставку, тематске изложбе, различите области афричке уметности и културе, као и историјат самог музеја и његову улогу у нашем главном граду. За старије суграђане организован је двочасовни програм који укључује презентације, вођења кроз поставке и креативне радионице.

Афричка посуда – први програм, 4. јануара

Први програм биће одржан у четвртак, 4. јануара од 10 до 12 часова који обухвата тему „Афричка посуда“. Уводну презентацију о керамици западне Африке прати радионица израде посуда од глине.

Начин пријаве

Програм за старије особе је бесплатан. Уколико желите да се пријавите на неку од радионица, неопходно је да пошаљете мејл на контакт@мау.рс са подацима: име и презиме, као и термин радионице, или да се јавите на фиксни телефон 011/2651-654.

МАУ отворен и за празнике!

Подсећамо, Музеј афричке уметности биће отворен за посетиоце и током празника, сваког дана од 10 до 18 часова.

Фото: МАУ,Промо

Додај коментар: