Scroll Top

РОК ШОУ У КУГЛАШУ

rok-shou-u-kuglashu
Сличне теме

Ауторски бендови, окупљени око музичког студија ,,Benny Hill”, позивају све заинтeресоване у недељу 17.7. од 19 часова, на лајв перфоманс у чувеном клубу ,, Куглаш “. Наступиће Рок бендови различите оријентације, али са заједничким циљем, а то је повратак ауторској музици као и њена промоција. Овај догађај, други је у низу  кампање, започете у различитим концертним просторима. Концерт, као и наредна издања, подржаће УРМУС, Чукафест и Алпен Адриа.

Наступају : Интензивна нега – ауторски наступ Ралета Бојановског и бенда, етаблираног београдског гитаристе, који ће вас својим храпавим гласом, ангажованим текстовима и вриштавим соло деоницама одвести у постојбину ритма и блуза….

Bol & Dee – дружина из разних БГ бендова, окупљена око Ђуре Ђумића, који у својим  аутобиографским и животним текстовима бежи у неку бољу реалност. Еклектични рифови, спајају блуес, панк, индие рок у специфични музички  израз…

Пера брада потомак – момци из краја, бенд који долази, праштећи гитарски рифови, на трагу Брејкерса и хард рока, и све то обојено Голубовим специфичним вокалом и јасним унисоним рефренима, који носе јасну и јаку поруку,  најављују свој пробој на сцени.

DJ подршка –  један Ненад

Додај коментар: