Scroll Top

Serbia Fashion Week – место где мода постаје магија!

serbia-fashion-week-mesto-gde-moda-postaje-magija
Сличне теме
MITA7113

Модна ревија инспирисана Краљицом Јеленом Савојском.

Креације из 22 земље света на свечаном отварању 22. издања Serbia Fashion Week-а

Национална недеља моде – Serbia Fashion Week је спреман за свој најгламурознији тренутак до сада!

Свечано отварање испред Српског народног позоришта одржа’ће се 13. октобра, а манифестација ће трајати до 17. октобра.

Ово издање Serbia Fashion Week-а обећава незабораван спектакл модне креативности и магије, окупљајући талентоване дизајнере из чак 22 земље широм света. Публика ће имати част да сведочи ревијама дизајнера из различитих крајева света.

Поред Србије и земаља региона, своју креативност на церемонији свечаног отварања приказаће гости из Француске, Италије, Русије, Јапана, Шведске, Марока, Малте, Сингапура, Тајланда, Камбоџе, Грчке, Бугарске, Румуније, Молдавије… Ово је прилика да се светлост рефлектора усмери на разноликост и креативност модног света.

На свечаном отварању, публику очекује посебно изненађење – наступ 30 чланова ансамбла Српског народног позоришта, који ће употпунити ово незаборавно искуство.

Улаз за овај јединствени модно- културни спектакл је бесплатан, што значи да сви љубитељи моде имају прилику да присуствују овом непоновљивом догађају.

Наредног дана, Serbia Fashion Филм Фестивал ће донети посебан програм посвећен модном филму, док ће се 15. и 16. октобра одржавати
узбудљиве модне ревије у Мастер центру Новосадског сајма.

22. издање Serbia Fashion Week-а затвара се 17. октобра семинарским активностима које су одувек били један од заштитних знакова ове манифестације.

Очекујте инспирацију, едукацију и још много тога!

Serbia Fashion Week ће и овога пута бити место где мода и уметност постају једно, где се креативност слави и где се свако вече претвара у бајку.

Фото: Serbia Fashion Week 

Додај коментар: