Scroll Top

Светлосни ратник

svetlosni-ratnik
Сличне теме
bane-sajnsajn-foto-liveproduction

Ауторски текст Банета Бојовића АКА Банета Саншајна.

Ауторски текст Банета Бојовћа АКА Банета Саншајна

Желим да поделим с вама садржај текста о Светлосном Ратнику, који је мени дао велико надахнуће и инспирацију да, колико-толико, постанем бољи човек

Овај текст, који будем писао, само је продужена рука Немање Благојевића, лика ког много ценим. Имао сам прилике и лично да га упознам, млађи је од мене 22 године, али зато га у својој струци диже на задњи и све са шалтањем брзина на задњем точку.

Метафизику држи у малом прсту и све приче о самоосвешћивању и учењу кроз реинкарнације. Православље држи догму о рају и паклу, али сам имао прилике да чујем да су једним делом суздржани по питању реинкарнације. Немања и за то има објашњење, у смислу до ког астралног нивоа смо напредовали или назадовали.

Елем, да сад не бих ширио причу у бескрај, желим да поделим с вама садржај текста о Светлосном Ратнику, који је мени дао велико надахнуће и инспирацију да, колико-толико, постанем бољи човек.

Светлосни Ратник сматра да његова потпуна лична срећа зависи и од среће људи око њега, стога ради на себи, усавршава се да би боље помогао другима да би сви заједно били пођеднако срећни.

Он разуме сложеност свепостојања и зна да смо ми одраз апсолутне свести, али да је и даље у процесу учења, стога му је главни идеал да учи и развија се, стиче и дели искуства. Зна да његово постојање не постоји без других, па главну вредност себи даје у односу на оне којима служи. То може бити породица, пријатељи, локални колектив, неко удружење, истомишљеници, духовни покрет итд…

Он је мудар, он разуме космичке и метафизичке законе и ограничење физичких и духовних светова у којима се налази, поштује их и понаша се у складу с њима.

Он се не надмеће с другима, не шири своје ставове тамо где се то не тражи и где свест није спремна да их прими. Не осуђује, не дели, не подређује друге себи, не тражи захвалност, не истиче се, не уздиже, не напада друге, не сматра себе посебним.

Он је свесно биће. Свестан је себе и своје мисије. Свестан је онога до чега му је стало, свестан је онога што је битно за друге и Господа бога створитеља, свестан је свега што му живот чини испуњеним.

Он је вечити ученик, он учи од живота и тешких искуства и околности, учи од пријатеља, породице, љубавних партнера, деце, пословних сарадника, сабораца, непријатеља, духовних учитеља. Све своје учитеље из сваке сфере живота поштује, цени, вреднује и не осуђује.

Он има веру у Господа створитеља и зна да је по вољи његовој све што му долази у живот, да је све то за његов лични напредак, еволуцију и стицање искуства.

Он је скроман човек, кротак, понизан и пријатан према свима. Кад је угрожен, гледа максимално да се повуче и не уђе у сукоб, али кад је добробит оних за које се залаже и бори угрожена, наступа непоколебљиво, одлучно, снажно, свесно и до краја, док се претња према онима које воли не уклони.

Фото: Liveproduction

Додај коментар: